Hyvä Antti Rinne!

 

Kirjoitin SDP:n hälytystilasta syyskuussa. Nyt ei ole enää pitkään aikaan ollut kyse kenestä tykkää. Kyse ei ole naisten välisestä solidaarisuudesta tai sen puutteesta.

SDP:n puheenjohtajalta ja puolueelta vaaditaan paljon enemmän.

Kun kannatus oli oppositiossa ollessa surkea ja hallitusvastuussa vielä surkeampi, asiat ovat pielessä. Kun vastuunotto rakenneuudistuksista ja talouspolitiikan linjasta ei auta, vikaa on linjassa, politiikan sisällössä ja siinä miten se tarjoillaan. Vian voi tietenkin julistaa olevan äänestäjissä. Heitä ei voi kuitenkaan vaihtaa.

SDP:n pitää olla tärkeämpi kuin sen kulloisetkin johtajat. Hatunnosto Eero Heinäluomalle tämän ymmärtämisestä, niiaus myös Jutta Urpilaiselle, jos hän tämän ymmärtää.

Onko Antti Rinne paras? En tiedä mutta ainakin hän panee itsensä peliin. Välinpitämätön hän ei ole, näkemyksiä ja johtajuutta löytyy. Nyt puoluekokousehdokkaiden on ilmoitettava ketä kannattavat. Vastuu SDP:n alamäestä on jäsenillä. Vastuu SDP:n iskukyvyn palauttamisesta on jäsenillä. Olemme sen velkaa aikaisemmille sukupolville, maailmalle, jota holtiton markkintalous kohtelee nyt huonosti ja ennen muuta ihmisille, joitten työstä, toimeentulosta ja tulevaisuudesta on kyse.

 

 

 

 

 

10.01.2014. 09:23


Kirjaudu

Blogin RSS-feed aatv - ArjaTV ...katso!
Viimeisimmät kirjoitukset blogissa:
Näkymässä viimeisimmät - vanhemmät Blogi-kirjoitukset - ennen vuotta 2009 - löydät arkistosta »»