Armollinen muisti

 

Olen ollut kommentoimassa eräissä ohjelmissa politiikan moraalia ja Heidi Hautalan ympärillä vellovaa skandaalia pimeän työn teettämisestä.

Omasta tapauksestani on kulunut niin paljon aikaa (1997), että Ajankohtaisen ykkösen keskustelussa Heikki Peltosen kanssa 21.3. jäin pohtimaan, oliko minusta tehty ministerivastuulain mukainen kantelu vai tutkiko perustuslakivaliokunta sopimuksen laillisuutta muutoin. Sen toki muistan, että tutkittavana olin.

Kun ministerivastuulain mukainen käsittely pitää tehdä viipymättä ja minun osaltani valiokunta ratkaisi asian vasta vuoden kuluttua, jäin miettimään miten asia oli. No se oli niin, että kummatkin prosessit olivat vireillä. Valiokunta selvitti myös Sundqvistin taloustilannetta ja kaikkea muutakin siinä ohessa.

Kovin kaunainen en taida olla kun en muista edes ketkä kansanedustajat olivat tehneet minusta muistutuksen. Muistutusta voisi johtaa käsittelyyn valtakunnanoikeudessa kun muissa oikeusistuimissa ei voitaisi sitä tehdä mutta asia kuivui kasaan jo perustuslakivaliokunnassa moitteiden kera kuitenkin.

Areenasta kannattaa katsoa myös Pressiklubi seuraavalt päivältä.

Opimme tästä, että aina pitää tarkistaa asiat eikä luottaa mielikuviin. Sama pätee minuun kuin myös kansalaisiin.

 

24.03.2013. 22:36


Kirjaudu

Blogin RSS-feed aatv - ArjaTV ...katso!
Viimeisimmät kirjoitukset blogissa:
Näkymässä viimeisimmät - vanhemmät Blogi-kirjoitukset - ennen vuotta 2009 - löydät arkistosta »»